Συμφωνία με Ρόμα, «ψήνει» Μπερίσα

Στο δεύτερο και πλέον καθοριστικό σκέλος βρίσκεται η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να εντάξει στο δυναμικό του τον Βαλμίρ Μπερίσα, τον 18χρονο Σουηδό επιθετικό της Ρόμα.

Οι Πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο για το δανεισμό του Μπερίσα αλλά με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι ακόμα σε συζητήσεις. Ο 18χρονος παίκτης ψάχνει μια ομάδα που θα του εξασφαλίζει χρόνο συμμετοχής και προς το παρόν στο Τριφύλλι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Άλλωστε δεδομένα ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα συμπλήρωμα στη συγκεκριμένη θέση, μια και υπάρχουν ήδη οι Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης.

Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι για τον Μπερίσα υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, κάτι που σημαίνει ότι υφίσταται ανταγωνισμός. Και βέβαια πλέον σε αυτή την περίπτωση δεν είναι θέμα οικονομικής φύσεως αλλά εάν η πρόταση που του γίνεται θα συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει ο Σουηδός επιθετικός.

Εάν δεν βρεθεί λύση ούτε σήμερα, τότε θα είναι πια δύσκολα τα πράγματα για τους Πράσινους, οι οποίοι θα αναζητήσουν εναλλακτικές επιλογές.

Σχετικά άρθρα