Μόνο κάτι εξαιρετικό

Η εικόνα της ΑΕΚ στο κυριακάτικο φιλικό με τη Νίκη Βόλου, ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους της. Τα μηνύματα που έστειλαν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά και για αυτό το λόγο δύσκολα θα γίνει κάποια επιπλέον προσθήκη τις επόμενες μέρες.
Στη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στα Χάνια του Πηλίου στην οποία πήραν μέρος οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Βασίλης Δημητριάδης (και είχε διάρκεια μεγαλύτερη των δύο ωρών) αποφασίστηκε η ομάδα να προχωρήσει ως έχει τη δεδομένη στιγμή και μόνο αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό (τόσο από αγωνιστικής όσο και από οικονομικής άποψης) να γίνει η υπέρβαση.
Ο κ. Μιλοβάνοβιτς έχει ρίξει το βάρος του στην αγορά του εξωτερικού, ενώ σε ότι αφορά τους παίκτες που «παίζουν» από το εγχώριο παζάρι, δύο είναι τα ονόματα που ακούγονται. Αυτό του ελεύθερου Κώστα Κατσουράνη και αυτό του Δημήτρη Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης…
Αν πάντως γίνει τελικά κάποια κίνηση θα πρέπει να αναμένουμε και αποχωρήσεις για να μην υπάρχει συμφόρηση του ρόστερ όπως πέρσι. Για τον Βασίλη Τσεβά αναζητείται ομάδα προκειμένου να παραχωρηθεί δανεικός, για τον Άνταμ Τζανετόπουλο, τα πράγματα είναι θολά καθώς είναι ο μόνος υγιής παίκτης που στα δύο τελευταία φιλικά δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, ενώ η διατήρηση τεσσάρων γκολκίπερ στο ρόστερ είναι υπερβολή.
* * * Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελευταία πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Πήλιο. Οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν πάνω στη φυσική τους κατάσταση. Έτρεξαν πολύ, έκαναν βάρη, έτρεξαν με έλκηθρα στα οποία έσερναν βάρη 5, 10 και 15 κιλά και δεν ακούμπησαν καθόλου μπάλα…

Σχετικά άρθρα