Τελειώνει ο Άρης με το απαγορευτικό

Αύριο (20/8) ελπίζουν στον Άρη ότι θα διευθετηθεί το θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA, που ταλαιπωρεί την ομάδα από τον Ιανουάριο του 2012.

Η αλληλογραφία της FIBA με την ΕΟΚ συνεχίστηκε σήμερα (19/8) και όλα δείχνουν ότι αύριο (20/8) θα ολοκληρωθεί, επιτρέποντας στον Άρη να αποτινάξει από πάνω του το βραχνά της απαγόρευσης μεταγραφών.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έστειλε στην Ελληνική εγγράφως το αίτημα για την αποστολή επιστολής με την οποία η τελευταία θα βεβαιώνει ότι θα επιβλέπει την πορεία των διακανονισμών της ΚΑΕ Άρης με τους πιστωτές της. Στη συνέχεια η ΕΟΚ ζήτησε από τη FIBA το επίσημο έγγραφο με τους διακανονισμούς, το οποίο και έλαβε το μεσημέρι. Έτσι, αύριο η ΕΟΚ αναμένεται να στείλει στη FIBA τη σχετική επιστολή.

Εφόσον εξελιχθούν όλα ομαλά οι «κίτρινοι» αναμένεται να καταβάλουν αύριο τα χρήματα της προκαταβολής στον Άαρον Μάιλς, ώστε να πάρουν το «ΟΚ» από τη FIBA για την άρση του απαγορευτικού και να προχωρήσουν άμεσα στις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. 

Στην φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης (αριστερά) με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη

Σχετικά άρθρα