Ανοιχτή παρουσίαση των μεταγραφών!

19 Αυγούστου 2014

Στα πρότυπα ξένων συλλόγων θα παρουσιάσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματά του ο Ολυμπιακός την προσεχή Πέμπτη, σε ανοιχτή προπόνηση στο Καραίσκάκη και με τους παίκτες να κάνουν αργότερα δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του Ολυμπιακού μας στην εφετινή Superleague και το ματς με τη Νίκη Βόλου, οι φίλαθλοι της ομάδας μας και τα ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μια «ερυθρόλευκη» προπόνηση στο Καραϊσκάκη, καθώς και να δουν όλα τα νέα αστέρια του Ολυμπιακού να «παρελαύνουν» μπροστά τους!

Την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, το απόγευμα, το ραντεβού όλων είναι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου το κοινό και οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους «ερυθρόλευκους» άσους σε δράση! Εξίσου σημαντική, είναι φυσικά η παρουσίαση και των μεταγραφικών αποκτημάτων του Θρύλου, καθώς ένας προς έναν οι νέοι ποδοσφαιριστές του κ. Μίτσελ θα έχουν την ευκαιρία να «συστηθούν» στους φιλάθλους, αλλά και τους δημοσιογράφους!

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των νέων παικτών μας, καθώς και την ανοικτή προπόνηση, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από τις εισόδους των Θυρών 11 έως 17, οι οποίες θα ανοίξουν στις 18:30.

Για τους εκπροσώπους του Τύπου θα λειτουργήσουν τα δημοσιογραφικά θεωρεία (είσοδος δίπλα στις Θύρες 33, 34, 35), ενώ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θα λειτουργήσει η Μεικτή Ζώνη για τα ΜΜΕ, όπου οι νέοι άσοι του Ολυμπιακού θα κάνουν δηλώσεις».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...