Κοντά στον Αρκαδικό ο Χατζής!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Χατζή βρίσκεται ο Αρκαδικός, που «σαρώνει» στις μεταγραφές!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του basketnews.gr ο 38χρόνος γκαρντ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Τρίπολης:
«Δεν το βάζει κάτω ο Νίκος Χατζής και περπατώντας πλέον στα 39 (γεννημένος στις 3 Ιουνίου του 1976), θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού νιώθει ακμαίος από δυνάμεις.
Είκοσι χρόνια μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων, ο Νίκος Χατζής και ο Μιχάλης Κακιούζης, μέλη εκείνης της μεγάλης ομάδας, συνεχίζουν να αγωνίζονται.
Ο διεθνής γκαρντ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Καλαμάτας και τη συνέχισε σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ηλυσιακό, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αρκαδικό.
Η ομάδα της Τρίπολης που προετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην Α1, έχει ήδη αποκτήσει έμπειρους παίκτες (Καρύδας, Καλινικίδης, Νοέας) και με την προσθήκη του Χατζή, φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην Α2. Είναι η πρώτη φορά που ο Καλαματιανός παίκτης θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα αυτό και ίσως είναι ένα προσωπικό στοίχημα να πει το «αντίο» ως παίκτης της Α1, μιας και δεν το κατάφερε την περασμένη περίοδο με τον Ηλυσιακό.
Πάντως με την κινητοποίηση που γίνεται στην Τρίπολη, ο Αρκαδικός θα είναι έτοιμος να πάρει μέρος από τώρα στην Α1,  στην περίπτωση που κάποια ομάδα απορριφθεί από την ΕΕΑ και δεν θα της επιτραπεί η συμμετοχή στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Ο ΕΣΑΚΕ ήδη έχει ενημερώσει τον Αρκαδικό να βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής».

Σχετικά άρθρα