Η Ατλέτικο μίλησε τελευταία (video)

Στο πρώτο παιχνίδι για την ανάδειξη του… υπερπρωταθλητή στην Ισπανία, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Παρασκευής.

Περίπου 80 χιλιάδες θεατές κατέκλεισαν το Σαντιάγο Μπερναμπέου για να δουν από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση του Σουπερ Καπ. Στο πρώτο ημίχρονο οι κυπελλούχοι μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο οι πρωταθλητές ήταν εκείνοι που απείλησαν περισσότερο μπροστά από την αντίπαλη εστία. Ο Μάντζουκιτς και ο Σαούλ δοκίμασαν μπροστά από τον Κασίγιας αλλά ο διεθνής πορτέρο αντέδρασε σωστά. Μοναδική καλή στιγμή για τη Ρεάλ μία κεφαλιά του Ρονάλντο που πέρασε αρκετά δίπλα από την εστία του Μογιά.

Ο Πορτογάλος σουπερ σταρ δεν ήταν σε καλή ημέρα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω προβλήματος στον μηρό. Ο Χάμες τον αντικατέστησε και η Ρεάλ έγινε πιο πιεστική. Ο Μογιά είπε “όχι” δύο φορές στον Μπέιλ ενώ στο 70 ο Κρόος πέταξε μια σπουαία ευκαιρία στα… σκουπίδια. Πάντως η βασίλισσα πήρε το προβάδισμα στο 81 όταν ο Χάμες εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στα καρέ των ροχιμπλάνκος και πλάσαρε σωστά για το 1-0. Την τελευταία λέξη όμως είπε η Ατλέτικο, η οποία με τον Ραούλ Γκαρθία ισοφάρισε με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Ρεάλ (Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Αλόνσο, Κρόος, Μόντριτς (78’ Μόντριτς), Μπέιλ, Ρονάλντο (46’ Χάμες), Μπενζεμά.

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Μογιά, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα (63’ Ανσάλντι), Χουανφράν, Γκάμπι, Σουάρεθ, Κόκε, Σαούλ (57’ Γκριεσμάν), Ραούλ Γκαρθία, Μάντζουκιτς (78’ Χιμένεθ).

Σχετικά άρθρα