Ενισχύθηκε με Πεσάκοβιτς η Κηφισιά (video)

Ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του σερβικού μπάσκετ ανακοίνωσε η Νέα Κηφισιά. Ο λόγος για τον 23χρονο γκαρντ Νίκολα Πεσάκοβιτς, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπόρατς και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Η ανακοίνωση:
«Ένας από τους πιο εξελίξιμους Σέρβους αθλητές, ο Nicola Pesakovic υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ Κηφισιά. 
Ο 23χρονος combo guard αποτελεί επένδυση για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, καθώς θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους μπασκετμπολίστες της Σερβικής σχολής. 
Ο Νίκολα Πεσάκοβιτς γεννήθηκε στις 16/04/1991 στο Čačak της Σερβίας. Έχει ύψος 1.93, αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ και διακρίνεται για το πολύ καλό του σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. 
Ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής της Μπόρατς και το 2011 η Παρτίζαν τον έκανε δικό της. Τη σεζόν 2012-13 αγωνίσθηκε με τη φανέλα της Βοϊβοντίνα, ενώ την σεζόν που μας πέρασε(2013-14) επέστρεψε στην Μπόρατς με την οποία σε 40 αγώνες είχε 12.5 πόντους μ.ο, 3 ασίστ μ.ο, 3.3 ριμπάουντ μ.ο και 1 κλέψιμο σε 30.1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. 
Αυτό το καλοκαίρι προήχθη στην Εθνική Σερβίας Β’ διαπρέποντας στα επτά φιλικά που αγωνίστηκε. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας πετυχαίνοντας 93 πόντους (13,2 κατά μέσο όρο) με κορυφαίες βραδιές τους 25 πόντους στη νίκη επί της Εθνικής Κίνας (93-95) και τους 19 πόντους στην ήττα από την Εθνική Σερβίας Α’ (83-57). 
Στο βίντεο που θα βρείτε στο ακόλουθο λίνκ, από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Κηφισιά στο youtube, μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Nikola Pesakovic.»

Σχετικά άρθρα