Αναστασιάδης: «Δεν είναι καφενές ο ΠΑΟΚ»

Έξω φρενών ήταν κατά τη χτεσινή προπόνηση ο Άγγελος Αναστασιάδης με μερικά κρούσματα απειθαρχίας που έδειξαν οι παίκτες του. Για τον λόγο αυτό άλλωστε άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Ζίμπρου στη Μολδαβία παίκτες όπως ο Τζαβέλλας και ο Βίτορ.

Και οι δύο υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και προτιμήθηκε να μην ταξιδέψουν στη Μολδαβία. Ο Τζαβέλλας είχε μια αψιμαχία με τον Τζιόλη ενώ ο Βίτορ δεν εκτέλεσε σωστά μία άσκηση που είχε βάλει ο προπονητής του δικεφάλου του Βορρά.

Ο διεθνής αμυντικός απολογήθηκε ενώπιον των συμπαικτών του και προπονήθηκε κανονικά αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα, ενώ για τον Βίτορ αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά και έτσι ο Αγγελος Αναστασιάδης τον παρέπεμψε στη διοίκηση.

«Με δουλεύεις; Άλλα ζητάω και άλλα κάνεις», είπε ο Αναστασιάδης στον παίκτη και εκείνος του απάντησε: «αυτά μπορώ, αυτά κάνω». Έτσι ο προπονητής του ζήτησε να αποχωρήσει και ο παίκτης το έκανε, βρίζοντας και ξεσπώντας ακόμα και σε ανθρώπους του προπονητικού τιμ που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Εκείνη τη στιγμή ο Αναστασιάδης είπε: «Αυτά κάνατε και πέρυσι; Γι’ αυτό ήσασταν έτσι; Δεν είναι καφενές ο ΠΑΟΚ για να κάνει ό,τι θέλει ο καθένας εδώ μέσα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα προπονήθηκε κανονικά ο Στέφανος Αθανασιάδης και τέθηκε στη διάθεση του Αναστασιάδη για το ματς της Πέμπτης.

Στην αποστολή είναι οι Γλύκος, Γιακουμής, Μάρτενς, Ρατς, Κάτσε, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης και Μαντούρο.

Σχετικά άρθρα