Το US Open στη Nova!

Από 25 Αυγούστου – 8 Σεπτεμβρίου
 
Το φημισμένο αμερικάνικο τουρνουά τένις US Open, έρχεται να καθηλώσει τους συνδρομητές της Nova! Από τις 25 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι του τένις θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσα από τις συχνότητες του Eurosport/ΕurosportHD και του Eurosport 2 τους κορυφαίους τενίστες και τις κορυφαίες τενίστριες στο τελευταίο Grand Slam της φετινής σεζόν.
 
Καθημερινά, από τις 18:00-04:00 το Eurosport 2 και από τις 18:45-08:00 το Eurosport και EurosportHD θα συνδέονται με τα επτά κύρια γήπεδα στη Νέα Υόρκη, προσφέροντας συνολικά περισσότερες από 250 ώρες ζωντανού προγράμματος.
 
Επίσης, οι συνδρομητές της Nova μέσω του Eurosport, θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανές συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές του τουρνουά, όπως οι Νόβακ Ντζόκοβιτς, Ρότζερ Φέντερερ, Σταν Βαβρίνκα, Νταβίντ Φερέρ, Τόμας Μπέρντιχ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Άντι Μάρεϊ, Τζο – Γουίλφριντ Τσόνγκα, Σερένα Γουίλιαμς, Σιμόνα Χάλεπ, Να Λι, Πέτρα Κνίτοβα, Μαρία Σαράποβα, κ.α.
 
Παρών στην  κάλυψη του US Open θα είναι και ο μεγάλος τενίστας του παρελθόντος, Ματς Βίλαντερ. Μαζί με την Μπάρμπαρα Σετ, θα παρουσιάζουν την εκπομπή «Game, Set and Mats», η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στο Eurosport/Eurosport HD, μέσω της Nova στις 22:00 και στις 02:00 και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων όλα τα τελευταία νέα της διοργάνωσης, τις καλύτερες στιγμές των αγώνων της προηγούμενης ημέρας, αλλά και την προεπισκόπηση των αγώνων που ακολουθούν.

Σχετικά άρθρα