Στην Φινλανδία για επιθεώρηση ο Βαγγέλης Μαχαίρας

Στις τάξεις της εθνικής ο προγραμματισμός ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας στα προκριματικά του Euro 2016 γίνεται από πολύ νωρίς,  προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους,.

Έτσι ο team manager του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Βαγγέλης Μαχαίρας, μετέβη στη Φινλανδία, προκειμένου να επιθεωρήσει στο Ελσίνκι τις αθλητικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν την Εθνική, στο πλαίσιο του αγώνα Φινλανδία-Ελλάδα (11/10/2014).

Ο κ. Μαχαίρας ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους της Π.Ο. Φινλανδίας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, ενώ επισκέφθηκε και ξενοδοχεία στην ευρεία περιοχή της εγκατάστασης, από τα οποία θα επιλεγεί αυτό που θα καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ δέχτηκε τα συγχαρητήρια της Π.Ο. Φινλανδίας για την πορεία που διέγραψε η Εθνική Ομάδα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, καθώς και για την πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι στην τεχνική ηγεσία της.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τη διάθεση εισιτηρίων στην ΕΠΟ, από την ΠΟ Φινλανδίας δόθηκε η διαβεβαίωση πως θα καλυφθούν όσες ανάγκες προκύψουν από την ελληνική πλευρά.

Σχετικά άρθρα