Πήραν Κάντζι τα Τρίκαλα

Ο πάουερ φόργουορντ Κένι Κάντζι είναι η τρίτη μεταγραφή ξένου των Τρικάλων, μετά από εκείνες του Αμερικανού γκαρντ Νάιτ Μπόουι και του Σέρβου, επίσης, πάουερ φόργουορντ Σλάβεν Τσούπκοβιτς.
Ο 26χρόνος Κάντζι προέρχεται από το Καμερούν, αλλά πήγε σχολείο και κολέγιο στις ΗΠΑ, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε την πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία για λίγους αγώνες στην γερμανική Μπράουνσβαϊγκ.
Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας:
«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Καμερουνέζου Power Forward Kenny Kadji (ύψος 2.08). O Kenny Kadji τελείωσε το γυμνάσιο στις ΗΠΑ και έπαιξε στο κολλεγιακό πρωτάθλημα για δύο χρόνια με το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και άλλα δύο χρόνια με το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.
Το καλοκαίρι του 2013 συμμετείχε με τους Cleveland Cavaliers στο Summer League και υπέγραψε μαζί τους συμβόλαιο, ωστόσο αποδεσμεύτηκε πριν ξεκινήσει η σεζόν στο ΝΒΑ.
Αγωνίστηκε στην συνέχεια για λίγα παιχνίδια στην Γερμανία με τους New Yorker Phantoms Braunsweig για να επιστρέψει στην Αμερική για λογαριασμό των Rio Grande Valley Vipers, θυγατρική των Houston Rockets στην D League».

Σχετικά άρθρα