Αγιασμός στον Ολυμπιακό

Η νέα χρονιά αρχίζει και στον Ολυμπιακό έγινε το βράδυ της Τετάρτης ο καθιερωμένος αγιασμός. Με την παρουσία της διοίκησης της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν, τελέστηκε στο Ρέντη ο καθιερωμένος αγιασμός, από τον πάτερ Δημήτριο. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν φυσικά παρών, όπως πάντοτε.

Παρόντα ήταν και μέλη της Διοίκησης της ομάδας μας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ιωάννης Βρέντζος, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Θεοδωρίδης και Αγραφιώτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Μιχάλης Κουντούρης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Καραπαπάς. Παρών ήταν και ο νέος Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης .

Ο αγιασμός δεν διήρκεσε πολλή ώρα, με τον πατέρα Δημήτριο να εκφράζει τις θερμές ευχές του προς την ομάδα μας για υγεία και επιτυχίες. Ευλόγησε έναν-έναν τους παρευρισκομένους και έκανε το ίδιο με όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού μας. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν για να αρχίσουν την προπόνησή τους».

Σχετικά άρθρα