«Είμαστε Βίκινγκς και δεν μας φοβίζει τίποτα»

Αφοπλιστικά ειλικρινής για ακόμα μία φορά εμφανίστηκε ο προπονητής της Μίντιλαντ, Γκλεν Ρίντερσχολμ.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στη Λεωφόρο υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν φοβάται τίποτα ενώ σημείωσε σε περίληψη τα στοιχεία παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.
«Είμαστε εδώ για ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε από την Ελλάδα και θέλουμε την πρόκριση. Έχουμε κάποιους τραυματίες αλλά ήρθαμε με μια καλή ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι και περιμένουμε αύριο τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά.
Είναι ο Παναθηναϊκός το φαβορί;
«Ο Παναθηναϊκός φυσικά είναι το φαβορί. Είμαστε μια ομάδα με δεκαπέντε χρόνια ιστορίας.  Είναι η πρώτη φορά που πάμε να μπούμε στους ομίλους. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια ιστορία. Ξέρουμε πως τα τελευταία χρόνια είναι λίγο πίσω από τον Ολυμπιακό αλλά είναι το μεγάλο φαβορί στο δικό μας ζευγάρι. Αν δείτε τα παιχνίδια με την Σταντάρ είναι εκπληκτικό το πως δεν προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός. Μόνο ο θεός του ποδοσφαίρου μπορεί να το ξέρει. Εμείς είμαστε μια ομάδα που ναι μεν κέρδισε την Κοπεγχάγη αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει το φαβορί για την πρόκριση».
Σας φοβίζει κάτι είτε αγωνιστικά, είτε σαν ατμόσφαιρα εδώ, είτε σαν καιρικές συνθήκες;
«Δεν μας φοβίζει τίποτα. Είμαστε Βίκινγκς από τον βορρά. Η ζέστη αποτελεί κομμάτι του ματς. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό. Μας προβληματίζει το πρέσινγκ του Παναθηναϊκού, αλλά έχουμε και εμείς καλή ομάδα, τακτικά, ατομικά. Αν διαχειριστούμε σωστά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, τότε θα είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός έχει κάποιες αδυναμίες, αν θέλετε να σας τις πω».
Ποιες είναι αυτές;
«Είναι οι παίκτες που δεν κάνουν το… both ways. Σε επίθεση και άμυνα. Η άμυνα έχει κάποια θέματα ενώ εμείς είμαστε συμπαγής. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αύριο».

Σχετικά άρθρα