Κλείνει ο Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό

Εντείνονται και επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι ο Τζίμι Ντουρμάζ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.
 
Στην Τουρκία έγραψαν νωρίτερα σήμερα ότι ο Σουηδός εξτρέμ της Γκεντσλέρ συμφώνησε για τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους, με τις δύο ομάδες να έχουν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία, αλλά τον παίκτη να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή.
 
Ο 25χρονος άσος που είναι 17 φορές διεθνής με τη Σουηδία φέρεται να ταξιδεύει τις προσεχείς ώρες στην Αθήνα προκειμένου να κλείσει η συμφωνία, παρότι από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ακόμη η σχετική επιβεβαίωση. 
 
Για τον Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός είχε δημοσιοποιήσει ότι αποσύρεται όταν ο παίκτης είχε εκφράσει διστακτικότητα προς τα τέλη του περασμένου μήνα, αλλά τώρα φαίνεται ότι τα όποια εμπόδια έχουν ξεπεράστεί και αναμένεται άμεσα να ξεκαθαρίσει επισήμως το θέμα και να προστεθεί ακόμη ένας ποιοτικός εξτρέμ στο ερυθρόλευκο ρόστερ.
 
Ο Τζίμι Ντουρμάζ γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 1989 στο Έρεμπρο, αλλά με τουρκική καταγωγή. Έπαιξε για τρία χρόνια (2005-2008) στην BK Φόργουορντ (35 συμ.-4 γκολ), μεταπήδησε στην Μάλμε (2008-2012 με 91 συμμετοχές και 14 γκολ) και τα τελευταία δύο χρόνια είναι στην Τουρκία όπου με τη φανέλα της Γκεντσλερμπιρλιγκί είχε 61 συμμετοχές και 11 γκολ.

Σχετικά άρθρα