Αυτός έρχεται στον ΘΡΥΛΟ!

21 Αυγούστου 2014

Έγκυρη ιστοσελίδα από την Τουρκία, στέλνει τον διεθνή Σουηδό ποδοσφαιριστή στο Λιμάνι. Συγκεκριμένα η fanatik.com.tr σημειώνει πως ο Ντουρμάζ έρχεται στον Ολυμπιακό.

«Ο Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό. Ο μέσος της Γκεντσλέρμπιρλιγκι, αποδέχτηκε την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας», τιτλοφορείται μαζί με τον πλάγιο τίτλο το ρεπορτάζ και συνεχίζει από εκεί και πέρα.

«Ο διεθνής με την Εθνική Σουηδίας και παίκτης της Γκεντσλέρμπιρλιγκι, αποδέχτηκε την πρόσφορά του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έκανε νέα πρόταση. Η ελληνική ομάδα τη βελτίωσε, ο παίκτης δέχτηκε και πλέον θα πάει να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του».

Καταλήγοντας το δημοσίευμα, σημειώνεται. «Η Τσέλσι και ο Ολυμπιακός είχαν φτάσει προηγουμένως σε συμφωνία για δύο εκατ. ευρώ, αλλά ο Ντουρμάζ πείστηκε από τους Έλληνες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδα αναθερμάνθηκε και οι πιθανότητες να έρθει τελικά στον Πειραιά ο παίκτης, είναι πάρα πολλές. Οι επόμενες ώρες θα αποβούν καθοριστικές για την εξέλιξη του θέματος και φαίνεται πως ο Σουηδός είναι πιο κοντά παρά ποτέ.

 

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ