Μους ρικότα με μέλι και καρύδια

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />350 γραμμάρια τυρί  ρικότα σε θερμοκρασία δωματίου<br />150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη<br />300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά<br />Μέλι και καρύδια για το σερβίρισμα</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε το τυρί ρικότα το χτυπάμε με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα. Σε ξεχωριστό μπολ χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.<br /><br />Στη συνέχεια διπλώνετε το μείγμα ανθότυρο με την σαντιγί μέχρι να γίνει μια απαλή στερεή κρέμα. Ρίχνετε το μείγμα σε μπολάκια και αποθηκεύετε για 1 ώρα στο ψυγείο. Σερβίρετε με μέλι και καρύδια.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα