Η Adidas κέρδισε τη Nike και την Puma

Η ΑΕΚ τα τελευταία οκτώ χρόνια (συμπεριλαμβανομένης και της φετινής σεζόν), ντύνεται από την Puma. Ωστόσο η συγκεκριμένη αθλητική εταιρεία δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη… πέραση στις προτιμήσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αναφορικά με τα παπούτσια που θα φοράνε στους αγώνες.
Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις δύο ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ προτίμησαν την Puma. Ο Νίκος Γεωργέας και ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Οι υπόλοιποι 25, έχουν σχεδόν μοιραστεί ανάμεσα στηνAdidas και τη Nike, με την πρώτη να κόβει πρώτη το νήμα, καθώς 13 παίκτες την έχουν επιλέξει.
Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως όλοι οι γκολκίπερ της ΑΕΚ φοράνεAdidas, ενώ όλοι οι νεοαποκτηθέντες αμυντικοί έχουν επιλέξει τη Nike.
Adidas: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Βούρας, Π. Ντούνης, Ρόβας, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής, Τζανετόπουλος, Μπρέσεβιτς, Μ. Ντούνης, Φαγιέ, Αραβίδης.
Nike: Σαρρής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Μάνταλος, Τσεβάς, Ντακόλ, Ζόριτς
Puma: Μπαρμπόσα, Γεωργέας
 
Προτιμά Adidas το προπονητικό επιτελείο
Την ξεκάθαρη προτίμησή του στηνAdidas έχει δείξει και το προπονητικό επιτελείο! Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως όλα τα μέλη, μηδενός εξαιρουμένου, έχουν προτιμήσει τη συγκεκριμένη γερμανική εταιρεία. Ο λόγος για τους Τραϊανό Δέλλα, Βασίλη Μπορμπόκη, Δημήτρη Μπουρουτζίκα, Παναγιώτη Βούλγαρη και Κώστα Καμπόλη.

Σχετικά άρθρα