Αυτούς απέρριψε η ΑΕΚ!

22 Αυγούστου 2014

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Μασούντ και Παπαδόπουλος ήταν δύο περιπτώσεις παικτών με τις οποίες η ΑΕΚ ασχολήθηκε ιδιαίτερα. Έδειξε και στους δύο παίκτες την επιθυμία της να τους αποκτήσει και τους κατέθεσε εξαιρετικές προτάσεις. Αμφότεροι όμως επέλεξαν να αναζητήσουν κάτι άλλο. Αυτό το... κάτι άλλο όμως δεν ήρθε ποτέ και έτσι τόσο ο Έλληνας επιθετικός όσο και ο Ιρανός μέσος χτύπησαν την πόρτα της ΑΕΚ εκ νέου.

Ο Παπαδόπουλος ενημέρωσε πως είναι έτοιμος να αποδεχθεί την τελευταία πρόταση που του είχε γίνει ενώ κάτι παρόμοιο έκανε και ο Μασούντ. Ο "Παπ" θεωρούσε ότι μπορεί να βρει ομάδα με υψηλούς στόχους στη Σούπερ Λίγκα και τελικά έφτασε να διαπραγματεύεται με σύλλογο στον Καναδά. Από την άλλη ο Ιρανός δεν βρήκε πουθενά τα χρήματα που του προσέφερε η ΑΕΚ (300.000 ευρώ το χρόνο) ενώ δεν ήρθε και επίσημη πρόταση από σύλλογο της Πριμέρα. Ως τώρα οι ομάδες που του έκαναν προσφορά είναι η Μαγιόρκα και η Σαραγόσα.

Η απάντηση της ΑΕΚ όμως ήταν αρνητική και στις δύο περιπτώσεις. Στην περίπτωση του Παπαδόπουλου η συμπεριφορά του παίκτη έπαιξε καταλυτικό ρόλο και οι άνθρωποι της Ένωσης δεν μπαίνουν και πάλι σε συζητήσεις μαζί του. Από την άλλη το θέμα Μασούντ έχει κλείσει καθώς έχουν κλείσει και οι θέσεις στο ρόστερ. Με την άφιξη Μπαρμπόσα και με δεδομένο υπάρχουν οι Πλατέλλας, Ντούνης και Αραβίδης η ΑΕΚ έχει καλυφθεί στη θέση του ακραίου.

aek365

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Mary Shelley
Η Σκέψη της ημέρας
Mary Shelley