Σβάστικες και όπλα-Ποιοι είναι οι 19χρονοι δολοφόνοι της Μάνης

23 Αυγούστου 2014

Πέρα από την αγάπη για το μπόντι μπίλντιγκ και τα αναβολικά φαίνεται ότι οι δυο 19χρονοι δολοφόνοι της Μάνης είχαν άλλο ένα κοινό με τα θύματά τους: Τις ίδιες ακροδεξιές απόψεις. 

Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά η φωτογραφία με τη μικρή σβάστικα στο δεξί μπράτσο του ενός εκ των δυο δραστών, του 19χρονου που κατάγεται από αγροτική οικογένεια του Κάμπου Μεσσηνίας. Το ίδιο δείχνουν και οι αναρτήσεις του υπέρ του της Χρυσής Αυγής στο Facebook. Επίσης, στο λογαριασμό του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει πλήθος φωτογραφιών με καραμπίνες που μαρτυρά και την εξοικείωση του μέχρι πρότινος μαθητή, με τα όπλα.

Φωτογραφίες: Εθνος

Αίσθηση προκαλεί και το σχόλιο που είχε κάνει μια φίλη του στο Facebook την ημέρα της γιορτής του. «Χρόνια πολλά, μελλοντικέ δολοφόνε», του έγραφε. Επίσης, αν και ανήλικος, τότε, φαίνεται ότι είχε έντονα ρατσιστική διάθεση αφού σε ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στις 7 Σεπτεμβρίου 2013, σχολιάζοντας άρθρο για την «Αλβανία που απειλεί πλέον την Ελλάδα», αναφέρει, σύμφωνα με το Εθνος: «Χρυσή Αυγή γ... τον κ... τους». Ο ίδιος, πάντως, όπως τονίζει η εφημερίδα,  δεν φαίνεται να είναι ενεργό μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης αλλά υποστηρικτής της.

Φωτογραφία: Εθνος

Ο νεαρός είχε γνωρίσει τον άλλον σημερινό 19χρονο δολοφόνο στο σχολείο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιος γνωστού μηχανικού της Καλαμάτας. Οι δυο τους έκαναν στενή παρέα και είχαν κύριο κοινό τους, την αγάπη για τη γυμναστική και το μπόντι μπίλντιγκ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προφίλ στο Facebook των δύο 19χρονων δραστών του φονικού της Μάνης, «κατέβηκαν» λίγη ώρα μετά τη σύλληψή τους.Πηγή: www.iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ