«Ο Μήτρογλου θέλει να φύγει από τη Φούλαμ»

Ο Κώστας Μήτρογλου θέλει να εγκαταλείψει τη Φούλαμ, έξι μήνες μόλις μετά τη μεταγραφή του στους Λονδρέζους, ύστερα από τη διαμάχη του με τον Φέλιξ Μάγκατ.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν τυγχάνει του σεβασμού του Γερμανού τεχνικού ο οποίος ισχυρήστηκε ότι ήταν λάθος η απόφαση της απόκτησής του τον Ιανουάριο.

Ο Μήτρογλου αγωνίστηκε μόλις σε τρία παιχνίδια την περσινή σεζόν χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα και να βοηθήσει την ομάδα στην παραμονή. Ο Μάγκατ τον άφησε εκτός αποστολής από το εναρκτήριο ματς της Τσάμπιονσιπ και όλα δείχνουν ότι το γυαλί έχει ραγίσει.

Οι Cottaggers θα ήθελαν να απεμπλακούν από το βαρύ του συμβόλαιο και αναζητούν μνηστήρες για την πώλησή του. Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της και μερικά ισπανικά μέσα γράφουν ότι η μετακίνησή του πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ μετά τις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογό του και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Ενδιαφέρον για τον 25χρονο παίκτη έχουν εκδηλώσει και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες με την υπόθεση να απασχολεί και τον Κλαούντιο Ρανιέρι που θέλει να δει αν θα τον υπολογίζει για το ματς με τη Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα