Χάβος: «Ας κερδίσει ο καλύτερος»

 

Ο Μάκης Χάβος ανέλυσε τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να εμφανιστεί καλός ο Παναιτωλικός για να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Ηράκλειο και το ματς με τον ΟΦΗ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Novasports 

«Καλή χρονιά και υγεία σε όλους. Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, η ζέστη ακόμα είναι αφόρητη για όλους. Από κει και πέρα έχουμε δουλέψει πολύ καλά όπως και οι αντίπαλοι μας άλλωστε. Οι δυο -τρεις πρώτες αγωνιστικές θεωρώ πως θα είναι αναγνωριστικές αλλά πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ο ΟΦΗ διακρίνεται για την μαχητικότητα του και την έδρα του αλλά και εμείς πιστεύω ότι έχουμε κάνει βήματα προόδου. 

Πρέπει να είμαστε καλοί και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού και ειδικά στο αμυντικό μας κομμάτι και το τρανζίσιον το γρήγορο έτσι ώστε να βρούμε χώρους να χτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση παρότι είναι μικρό το γήπεδο. Από κει και πέρα όπως είπαμε είναι πρεμιέρα, θα παρουσιαστούν δυο καινούργιες ομάδες καθώς έχουμε αλλάξει και οι δύο πολλούς παίκτες και ας κερδίσει ο καλύτερος. 

Όταν μια ομάδα κτίζεται από την αρχή θέλει χρόνοι και διάρκεια ειδικά όταν αλλάζεις και το σχηματισμό, όμως εμείς πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα. 

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη κατηγορία και θα πρέπει να μας διακρίνει και στην Κρήτη αλλά και σε όλα τα ματς πνεύμα μαχητικότητας. Ήδη από πέρσι αρχίσαμε να κάνουμε καλύτερα ματς εκτός έδρας, έχουν έρθει καινούργια παιδιά τα οποία είναι καλοί παίκτες και θα μας βοηθήσουν και αυτό που προέχει είναι να μπει από την πρώτη αγωνιστική το πνεύμα του νικητή. 

Πάντα τα εκτός έδρας παιχνίδια στην πρεμιέρα κρύβουν παγίδες, ίσως είναι καλό που ορθέ έτσι η κλήρωση». 

Σχετικά άρθρα