Στο ΟΑΚΑ που του πάει πολύ

Μόνο ως καλός οιωνός μπορεί να λογιστεί η έδρα της αποψινής πρεμιέρας του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (9.30μ.μ.). Το Ολυμπιακό Στάδιο που εξ ανάγκης θα χρησιμοποιήσει η ομάδα της Βοιωτίας, φέρνει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις στο σύνολο του Γιάννη Αναστασίου.

Από το καλοκαίρι του 2013 που η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να φύγει από το αχανές και αφιλόξενο ΟΑΚΑ για τη Λεωφόρο, χρειάστηκε να επιστρέψει δύο φορές στο Ολυμπιακό Στάδιο. Την πρώτη για το πρωτάθλημα κόντρα στην Καλλονή την οποία φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ. Τη δεύτερη στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο θρίαμβο της περσινής χρονιάς επίσης με τέσσερα γκολ εναντίον του Δικεφάλου. Φαίνεται ότι το ΟΑΚΑ… ανοίγει την όρεξη στην ομάδα του Αναστασίου.

Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται σε αλλαγές. Ο Μπούρμπος θα κάνει ντεμπούτο στο δεξιό άκρο της άμυνας ενώ είναι πιθανό να παίξει και ο Μπούι στα χαφ. Επίσης ο Αναστασίου σκέφτεται τον Πέτριτς αντί του Ντίνα και τον Χουχούμη αντί του Νάνο για να δώσει ανάσες στον Ισπανό που και φέτος αναμένεται να πάρει σχεδόν όλα τα παιχνίδια επ’ ώμου. Σταθεροί θα μείνουν οι Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες (οι δύο τελευταίοι στη φυσική τους θέση), Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης.

Σχετικά άρθρα