Εβδομάδα για Μανωλά και αντι-Σάμαρη

Τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του χαφ που ψάχνει ο Ολυμπιακός για να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Σάμαρη, με τον Μίτσελ και τη διοίκηση να ξεκαθαρίζουν ότι υπάρχει απόφαση ενίσχυσης και είναι σε εξέλιξη επαφές.
 
Πρώτος στόχος φαίνεται πως είναι ο Κλεμάν Σνατόμ της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ολυμπιακό να πιέζει για την απόκτηση του 27χρονου Γάλλου άσου. Δεν αποκλείεται ανατροπή δεδομένων για την περίπτωση του Πάπε Ντιοπ ενώ ο Ολυμπιακός εξετάζει κι άλλες προτάσεις. 
 
Για τον Μανωλά η θέση της ΠΑΕ παραμένει ότι ο παίκτης θα πωληθεί μόνο αν υπάρξει ικανοποιητική πρόταση για το σύλλογο, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα παρά τις πληροφορίες από την Αγγλία για νέα πρόταση της Άρσεναλ ή από την Ιταλία για μπάσιμο της Ρόμα. Ο Μανωλάς είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου, στην οποία συζητήθηκε η πορεία της υπόθεσης. 
 
Στον Ολυμπιακό υπήρχαν παράπονα για το σκληρό παιχνίδι από πλευράς Νίκης Βόλου και κυρίως για τη συμπεριφορά του Νικλητσιώτη απέναντι στον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα στους δύο παίκτες. 

Σχετικά άρθρα