Εξελίξεις στον Ολυμπιακό !

24 Αυγούστου 2014

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων αναμένεται να είναι η ερχόμενη για τον Ολυμπιακό. Ο «αντί- Σάμαρης» παραμένει προτεραιότητα των Πειραιωτών, οι οποίοι δουλεύουν όλες αυτές τις μέρες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις των διαδόχων!

Στη λίστα προπορεύονται οι Πάπε Ντιόπ και Κλεμάν Σαντόμ. Ο μέσος της Λεβάντε βρίσκεται αρκετό καιρό στα ραντάρ των «ερυθρόλευκων» και αυτή τη φορά παρουσιάζεται και ο ίδιος πιο «ζεστός» για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Σαντόμ από τη μεριά του παραμένει μια ελκυστική περίπτωση. Το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει σε ένα χρόνο, όμως με δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται από τον Λοράν Μπλαν, η αποχώρησή του από τη γαλλική πρωτεύουσα μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ. Ο 26χρονος αρέσει στους Πειραιώτες και λαμβάνοντας υπ' όψη τις δηλώσεις του Μίτσελ (ότι η ομάδα ψάχνεται για μέσο) τότε σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις.

Μέσα σε όλα το όνομα του Κώστα Μήτρογλου παραμένει στην επικαιρότητα της ομάδας, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις του με τη Λα Κορούνια οδηγούνται σε αδιέξοδο.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ