Επιλογές από Αργεντινή και Μεξικό

366   ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ    OVER 2     1,80 (Bet365)

Το over 2 σημαίνει ότι πληρωνόμαστε εάν σημειωθούν τρία γκολ και πάνω και μας επιστρέφονται τα χρήματά μας σε περίπτωση που μπουν ακριβώς δύο τέρματα.

 

Η Σαν Λορέντζο ακόμη πανηγυρίζει την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες, προς το παρόν το μυαλό είναι μόνο στα… γλέντια, οι προπονήσεις γίνονται σε χαλαρό ρυθμό, ενώ έκανε και μακρινό ταξίδι μέχρι το Βατικανό για να αφιερώσει την κούπα στον Πάπα. Η Μπάνφιλντ μετράει δύο over σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλή επιθετικά και ευάλωτη αμυντικά, θεωρούμε ότι θα σκοράρει έστω και μία φορά στην έδρα της αντιπάλου της ώστε να μας βοηθήσει στην επιβεβαίωση της επιλογή μας.

 

394   ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ – ΛΕΟΝ         2  2,00 (Bet365)

Η Λεόνες Νέγκρος παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, δικαίως, αφού έχει παρουσιάσει βελτίωση στα μετόπισθεν, αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα στη δημιουργία και την εκτέλεση (έχει σημειώσει ένα γκολ σε πέντε αγώνες μέχρι τώρα). Η Λεόν πήγε στη Βαρκελώνη την προηγούμενη Δευτέρα για φιλικό με την Μπάρτσα και δέχτηκε έξι γκολ (0-6). «Πόνεσε» αρκετά αυτή η ήττα, θέλει να βγάλει τα… σπασμένα τώρα. Ποιοτικά υπερέχει αρκετά της αντιπάλου της, από τη μέση και μπροστά είναι… φωτιά, από αυτή εξαρτάται αποκλειστικά το αν θα κερδίσει.

 

ΔΥΑΔΑ GOAL

 

364   ΠΟΥΜΑΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ                Goal    1,83 (Bet365)

373   ΝΤΕΦΕΝΣΑ – ΚΙΛΜΕΣ                 Goal    2,00 (Bet365)

 

 

         

Σχετικά άρθρα