Επιβλητική Αϊντχόφεν πήρε τον Άγιαξ (videos)

Ο Άγιαξ προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, ωστόσο τα έκανε… θάλασσα στο δεύτερο και η Αϊντχόφεν έκανε την ανατροπή, με εμφατικό τρόπο και πήρε το εκτός έδρας τρίποντο.

Ο “Αίαντας” βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Ελ Γαζί μόλις στο 16′ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια το 1-0 υπέρ του Άγιαξ. Στο δεύτερο μέρος όμως η Αϊντχόφεν ήταν καταιγιστική. Στο 52′ ο Ντεπάι ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους για να δώσει στο 63′ το προβάδισμα στην Αϊντχόφεν ο Ναρσίνγκ. Το κεράσι στην τούρτα της… ανατροπής έβαλε ο Φλοριάν Τζοζεφσον στο 86′ διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός για την Φέγενορντ στην Ερεντιβίσιε.

Η Φέγενορντ αντιμετώπιζε εντός έδρας την Ουτρέχτη από την οποία και γνώρισε την ήττα με 2-1. Μπορεί ο Μίτσελ τε Βρέντε να έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, στο 34′ ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν το τρίποντο το οποίο τους έχει φέρει με 6 βαθμούς (δύο νίκες και 1 ήττα) στην 5η θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ για την ομάδα της Ουτρέχτης πέτυχαν στο 45′ ο Μπαραζίτε και ο Άντβι στο 73′.

Η 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ολλανδίας:

Παρασκευή 22/08

Χέρακλες – Καμπούρ 0-1

Σάββατο 23/08

Βίλεμ – Αλκμάαρ 3-0

Χέρενφεν – Εξέλσιορ 2-0

Γκο Αχεντ Ιγκλς – Ντόρνρεχτ 0-0

Κυριακή 24/08

Τσβόλε – Φίτεσε 2-1

Ντεν Χάαχ – Χρόνινχεν 3-0

Φέγενορντ – Ουτρέχτη 1-2

Μπρέντα – Τβέντε 1-1

Άγιαξ – Αϊντχόφεν 1-3

Σχετικά άρθρα