Παράσχος: « Δεν είμαστε σε καλό επίπεδο»

24 Αυγούστου 2014

Ικανοποίηση μόνο από το αποτέλεσμα έδειξε ο Γιώργος Παράσχος καθώς όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά, ο Ατρόμητος δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο. Ακόμα μίλησε για τον σκόρερ της ομάδας του και για την γκρίνια από τους οπαδούς του Ατρόμητου.

«Σήμερα αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε περισσότερο είναι η νίκη. Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν κινδύνους και γι' αυτό υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και θα έρθουν κι άλλες. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, ήταν παρά πολύ κλειστό παιχνίδι, ο αντίπαλος έπαιξε πολύ κλειστά και δύσκολα βρίσκαμε διαδρόμους.

Στο πρώτο μέρος είχαμε μία νευρικότητα και ευτυχώς πετύχαμε το πρώτο γκολ, που ήταν σημαντικό. Στο δεύτερο βρήκαμε περισσότερους χώρους, είχαμε καλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Σίγουρα δεν είμαστε σε καλό επίπεδο. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα βρούμε τα πατήματά μας, τον ρυθμό και θα γίνουμε πάλι η περσινή καλή ομάδα», είπε στην αρχή.

Για την γκρίνια, πώς θα το αντιμετωπίσει και τι πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος: «Γι' αυτή την γκρίνια τι πρέπει να κάνει; Πρέπει να κερδίζει. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ή αυτός που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Πιστεύω ότι η ομάδα παρουσίασε στον κόσμο καλό θέαμα και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Παπάζογλου: «Ο Παπάζογλου είναι λίγο πίσω και παιχνίδι με παιχνίδι θα βγαίνει η φόρμα του. Όσο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, τα παιχνίδια που έπαιξε ήταν λίγα και είχε μικρή συμμετοχή. Σε φυσική κατάσταση είναι πολύ πίσω. Θα φορμαριστεί με τους αγώνες, έχει μεγάλη θέληση γιατί δύσκολα βρίσκεις σέντερ φορ με αυτόν τον όγκο. Θα βοηθήσει στις δύσκολες στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα. Θα μπορούμε να γυρίζουμε την μπάλα σ' αυτόν, να τον ψάχνουμε και να βάζουμε το γκολ πιο εύκολα. Με την επιστροφή του Ούμπιντες, ο Παπάζογλου θα δέχεται καλύτερες σέντρες και θα τον βρίσκουμε πιο εύκολα. Θα επιμείνουμε σ' αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ