Πετράκης: «Σεμνά και ταπεινά»

Ο Γιάννης Πετράκης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να παραμείνει μετρημένη και στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο και μας εκπροσωπεί επάξια στο Europa League.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αφού δικαιούμασταν την νίκη, αλλά και τον κόσμο που μας βοήθησε. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Ο Αστέρας έμεινε σε αυτά που κέρδισε στην Ευρώπη. Παίξαμε καλά και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις. Η νίκη ήρθε δίκαια. Ακόμα βέβαια έχουμε 33 αγωνιστικές. Είναι σημαντικό να είμαστε μετρημένοι, σεμνοί και ταπεινοί. Είναι σπουδαίο που κερδίσαμε, πιο σπουδαίο όμως είναι να έχουμε σταθερότητα. Πλέον έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο ματς.

Δεν έχουμε κάνει συμφωνία για το αν προηγούμαστε στο σκορ ή μένουμε πίσω. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό. Αυτό που είπαμε και με τα παιδιά στο ημίχρονο είναι να μάθουμε να διαχειριζόμαστε αυτές τις καταστάσεις. Πεποίθηση μου ήταν ότι μπορούσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι”.

Σχετικά άρθρα