«Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ο χειρότερος στη γη»

Ο Αγγελος Αναστασιάδης μίλησε για τις συνθήκες που επικρατούν στον Δικέφαλο και τις διαφορές με τις άλλες ομάδες αλλά και τη διαιτησία στον αγώνα με την Καλλονή.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης είπε: «βλέπω και τις άλλες ομάδες αλλά και τη δική μας. Μας λείπει το αποτέλεσμα μας λείπει αλλά θα σας πω και τα εξής: Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, συγκριτικά με τους άλλους διεκδικητές έχει μια διαφορά. Χθες έβλεπα τον Ολυμπιακό με τη Νίκη Βόλου. Εκεί αποθεώνονται ο πρόεδρος, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Στον ΠΑΟΚ τι γίνεται; Βρίζεται ο μεγαλομέτοχος, οι παίκτες και ο προπονητής είναι ο χειρότερος που υπάρχει στη Γη. Η διαφορά μας λοιπόν με τις άλλες ομάδες είναι αυτό. Τίποτε άλλο. Εάν έρθει ο κόσμος δίπλα στην ομάδα και σταματήσει να κάνει όλ’ αυτά που κάνει, τα οποία δεν βοηθάνε σε τίποτα… Πιστεύει κανείς ότι αν θα προπηλακιστεί ο μεγαλομέτοχος, ή ο προπονητής ή οι παίκτες, θα γίνει κάτι καλό στην ομάδα; Πώς μπορεί να διανοηθεί κανείς κάτι τέτοιο και να βγάζει μπροστά αυτή τη λογική; Θα σας πω κάτι… Το 1976 όπου πήραμε το πρωτάθλημα, στο πρώτο παιχνίδι με τον Πιερικό στη Τούμπα φέραμε ισοπαλία και μας περίμεναν έξω για να μας χτυπήσουν. Αυτό έχω να πω μόνο». Ο έμπειρος τεχνικός έστειλε και συγκεκριμένα μηνύματα…

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι φίλαθλοι είναι οι μοναδικοί δικαιολογημένοι. Εμένα ας με βρίζουν…Εγώ είμαι συνηθισμένος σε αυτά, το ήξερα. Αλλά να γνωρίζουν ότι στο τέλος με αυτά που γίνονται εγώ δεν μπορώ να περιμένω από τον Σαββίδη… Ξέρω τι μπορεί να κάνει τον Νοέμβρη και τον Οκτώβρη. Μπορεί ο κόσμος να μην μπορεί να περιμένει. Ξέρετε πόσα χρόνια περιμένουν αυτόν τον Οκτώβρη. Αν είναι η Παναγιά εδώ, θα φανεί στον δρόμο. Εγώ είμαι αποφασισμένος για όλα. Καταρχήν, δεν τρέφω αυταπάτες, ξέρω που βρίσκονται και τι κάνω, δουλεύω πολύ με αυτά τα παιδιά και ξέρετε δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Για μένα δεν υπάρχει αυτή η λέξη. Όλη την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Σας το είπα από τη πρώτη μέρα».

Είχε προηγηθεί η άποψή του για την διαιτησία: «Εγώ δεν ασχολούμαι αν το γκολ ήταν οφ σάιντ ή όχι. Εγώ ασχολούμαι με το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν έξι αλλαγές που σημαίνει ότι έπρεπε να κρατηθούν τουλάχιστον τρία λεπτά καθυστερήσεις. Ακόμη δέκα φορές σταμάτησε το παιχνίδι. Δίνει τέσσερα λεπτά και από αυτά παίξαμε μόνο 45 δευτερόλεπτα. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτε άλλο, απλά αναφέρω ένα γεγονός. Κι εγώ πρέπει να περάσω μήνυμα στην ομάδα ότι θα πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Και να σας πω κάτι, κι αυτό θα το κάνουμε… Θα έρθει η ώρα».

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε μάλιστα στη εντολή που έλαβε από τον Ιβάν Σαββίδη. «Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, η εντολή ήταν: Σιωπή, υπομονή και δουλειά. Κάνω αυτά τα τρία πράγματα και ξέρω ότι θα αποδώσουν. Δεν ξέρω ποιος έχει την υπομονή. Εγώ κάνω αυτό…». Ρωτήθηκε για τον Πάμπλο Γκαρσία, όπου απάντησε ότι… «Τον Γκαρσία τον πρότεινα εγώ να έρθει, ήταν μαζί μας και μετά έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας. Νομίζω ότι έδωσα την απάντηση».

Σχετικά άρθρα