Κούραση και διάθεση στην προετοιμασία

25 Αυγούστου 2014

Λίτρα ιδρώτα ρίχνουν οι παίκτες της ΑΕΚ στην Πορταριά όπου από το Σάββατο έχουν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας περιόδου. Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις πρωί και απόγευμα. Το πρωί το βάρος πέφτει στο τρέξιμο, στα βάρη και στη γυμναστική ενώ το απόγευμα στις ασκήσεις με μπάλα στις οποίες συμμετέχουν όλοι μαζί οι παίκτες.

Οι προπονήσεις είναι σκληρές αλλά η διάθεση περισσεύει γεγονός που έχει ικανοποιήσει τον Χόρχε Ελγκέτα. «Υπάρχει κούραση αλλά και μεγάλη διάθεση από τους παίκτες για δουλειά. Ξεκινήσαμε με όρεξη, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει» δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής.

Η πρώτη εβδομάδα θα είναι αρκετά επίπονη για τους αθλητές, οι οποίοι θα πάρουν μια ανάσα την Κυριακή, ημέρα κατά την οποία ο Ελγκέτα έχει προγραμματίσει ρεπό. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διαρκέσει δυο εβδομάδες. Στο διάστημα αυτό η ομάδα δεν θα δώσει κάποιο φιλικό παρά μόνο όταν θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....