Επιχείρηση προσγείωσης από τον Δέλλα

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς με τη Ρόμα ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε συγχαρητήρια στους «κιτρινόμαυρους» για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Το ίδιο επανέλαβε και σήμερα πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης.

Στη συνέχεια ωστόσο ο 38χρονος προπονητής της ΑΕΚ επισήμανε στους «κιτρινόμαυρους» ότι δεν πρέπει να σταθούν άλλο στο ματς με τους «τζιαλορόσι» το οποίο ανήκει ήδη στο παρελθόν: «Συγχαρητήρια σε όλους για την εικόνα σας στο γήπεδο. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο όμως πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα. Δεν μπορούμε να σταθούμε άλλο στην Ρόμα. Πρέπει να κοιτάξουμε και να προετοιμαστούμε το παιχνίδι με τον Φωκικό, το οποίο είναι το πρώτο επίσημο. Και να «καθαρίσουμε» από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση».

Ο μοναδικός προβληματισμός που υπάρχει στις τάξεις του τεχνικού επιτελείου, από το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα, είναι οι αντιδράσεις στις δύο στημένες φάσεις. Στη φάση του πρώτου γκολ το οποίο πέτυχε ο Ιτούρμπε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, το τείχος άνοιξε αδικαιολόγητα σα… μαδημένη μαργαρίτα. Ανάκογλου και Λαμπρόπουλος γύρισαν πλάτη και μαζεύτηκαν (!) αφήνοντας τη μπάλα να περάσει και να καταλήξει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ανέστη. Μάλιστα ο Δέλλας την ώρα του γκολ αγανάκτησε και αναρωτιόταν δυνατά στον πάγκο: «Μα καλά γιατί άνοιξαν;».

Στο δεύτερο γκολ του Κεϊτά, ο μέσος από το Μάλι, κυκλοφορεί ανενόχλητος μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, πριν εκτελέσει το φάουλ ο Φλορέντσι και «εκτελεί» από κοντά τον Ανέστη, ο οποίος και πάλι δεν μπορεί να αντιδράσει.

Τέτοια λάθη είναι απαγορευτικά για την ΑΕΚ και όπως έλεγαν χαρακτηριστικά χθες οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» δε θα πρέπει να επαναληφθούν στο μέλλον.

 

Σχετικά άρθρα