Αναζήτηση για δύο σε ένα

Η μεταγραφική κουβέντα που ξεκίνησε την Κυριακή το βράδυ και συνεχίστηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στον Παναθηναϊκό έβγαλε αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη μεταγραφική του αναζήτηση, απλώς μετά το σοβαρό τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ, το Τριφύλλι αλλάζει κάπως τα χαρακτηριστικά του παίκτη που ψάχνει.

Οι Πράσινοι κατέληξαν ότι θα ήταν προτιμότερο από την απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού (μετά την έλευση του Βαλμίρ Μπερίσα που είναι ο πέμπτος επιθετικός στο ρόστερ), να συνδυαστεί με έναν παίκτη που θα έχει τη δυνατότητα να παίξει τόσο πίσω από τους επιθετικούς σε ελεύθερο ρόλο στο 4-4-2 όσο και ως επιθετικός. Ένα χαφ με γκολ και δημιουργικές ικανότητες δηλαδή. Κάτι σαν τα στοιχεία που είχε ο Αλεχάνδρο Αλφάρο…

Το ιδεατό σενάριο είναι αυτό. Της μιας μεταγραφής. Εάν όμως βρεθεί μια περίπτωση έτοιμου να αγωνιστεί σέντερ φορ, τότε δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει σε δύο μεταγραφές. Μάλιστα οι Πράσινοι δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσουν την παράταση μεταγραφών για παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι πριν τον Ιούνιο, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν την αναζήτηση παίκτη μέσα στο Σεπτέμβριο.

Σχετικά άρθρα