Ζητά αποτελέσματα ο Σαββίδης

Το αρνητικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια, στο Γιουρόπα Λίγκ και το πρωτάθλημα, έχει «θορυβήσει» τον Ιβάν Σαββίδη. Ο οποίος βίωσε για τα καλά, την αντίδραση ορισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή, τον αποδοκίμασαν και του ζητούσαν να κάνει μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος είπε στους συνεργάτες του, πως το θέμα με τους οπαδούς θεωρείται λήξαν, ενώ γίνονται προσπάθειες για να γίνουν επαφές με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών. Ο Σαββίδης ζήτησε πρόκριση επί της Ζίμπρου και το μήνυμα το έστειλε ξεκάθαρα στον Άγγελο Αναστασιάδη και τους παίκτες του. Παράλληλα ζήτησε από τους στενούς του συνεργάτες, να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να «κλείσουν» παίκτες στις θέσεις όπου πονά ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή στο κέντρο της άμυνας, στο αριστερό άκρο στα χάφ και στο κέντρο.

Ο Σαββίδης κατάλαβε πως έκανε λάθος με την αντίδρασή του να μιλήσει έντονα σε οπαδό και όπως ο ίδιος επεσήμανε σε συνεργάτες του, θεωρεί το όλο θέμα λήξαν. Πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη, είναι να παρακολουθήσει το βράδυ της Πέμπτης τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ζίμπρου, εκεί όπου θέλει να δει τον Δικέφαλο να προκρίνεται στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα φέρει αντιδράσεις.

Σχετικά άρθρα