Θολό τοπίο με τους παίκτες του Αρη ..

26 Αυγούστου 2014

Δύσκολη... εξίσωση θεωρείται η παραμονή του 80% του ρόστερ που θέλει ο Καλαιτζίδηε ειδικά αν δεν βρεθεί άμεσα λύση και δεν ξεκαθαρίσει ποιος θα... τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ είναι και αυτοδικαίως ελεύθεροι αφού μετά την απόσυρση από το κύπελλο και την δήλωση συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική, τα συμβόλαιά τους δεν έχουν καμία ισχύ. Γκελής, Καλογεράκης, Γιαννίτσης, Ψυχογιός, Νικολόπουλος, Λιόνης, Λιόλιος, Λεμονής, Τσιάρας, Γκόλιας, Ρένια, Καπνίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος και Σανιά δεν θα δεσμεύονται από τον Αρη και είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους. Πόσοι από αυτούς θα θελήσουν να συνεχίσουν και στη Γ΄ Εθνική;

Δύσκολο να γίνει πρόβλεψη. Το πιθανότερο είναι πάντως ελάχιστοι, τουλάχιστον από όσα λένε στο περιβάλλον τους. Θα εξαρτηθεί από την παραμονή του προπονητή αλλά και των ανθρώπων που θα αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δηλαδή κατά πόσο θα τους εγγυηθούν τα χρήματα των συμβολαίων που είχαν υπογράψει με τον Παναγιώτη Στεφανίδη αφού οι όποιες συμφωνίες γίνουν από εδώ και πέρα θα αποτυπωθούν με τη μορφή ιδιωτικού συμφωνητικού.

Ενδεχομένως και από τις προτάσεις που θα έχουν από άλλες ομάδες με το μειονέκτημα ασφαλώς ότι βρισκόμαστε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ευχής έργον θα ήταν να παραμείνει ένας βασικός κορμός και μαζί και ο προπονητής. Αυτό θα μπορούσε να το διασφαλίσει η παρουσία ενός ανθρώπου με οικονομική επιφάνεια που θα αναλάμβανε εξ ολοκλήρου το οικονομικό σκέλος των συμφωνιών με τους παίκτες που είναι ένα κομμάτι που τους ανησυχεί πολύ.

allaboutaris

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ