Ποιον ζήτησε ο Ιβαν !!!

26 Αυγούστου 2014

ΠΟΙΑ μεγάλη ελληνική ομάδα σκέφτεται, για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά μέσα στο καλοκαίρι, να ασχοληθεί με τον ΜΕΓΑΛΟ άσο που παραμένει χωρίς ομάδα; Ο Σκύλος κάτι μύρισε...

 

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να γίνουν μεταγραφές στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν τώρα να προλάβουν να κλείσουν δύο παίκτες για να αλλάξουν το κλίμα. Έναν για το κέντρο της άμυνας και έναν για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ένα όνομα που έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, είναι κι αυτό του Γιώργου Καραγκούνη, που παραμένει χωρίς ομάδα.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά δεν τον ικανοποιούν και περιμένει κάτι καλύτερο.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να καλύψει τα "θέλω" του "Κάρα" και να του προσφέρει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο πριν κρεμάσει τα παπούτσια του. Τον παίκτη έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει ο Βρύζας, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες επί χρόνια στην Εθνική ομάδα, αλλά και ο Αναστασιάδης, με τον οποίο είναι γνωστό ότι υπάρχει σχέση αλληλοεκτίμησης από την εποχή που συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό.

Ο Καραγκούνης έχει όλα τα προσόντα να ηγηθεί στη νεανική ομάδα που χτίζει φέτος ο ΠΑΟΚ και να είναι το σημείο αναφοράς εντός κι εκτός γηπέδου. Να λειτουργήσει, δηλαδή, ως δάσκαλος δίπλα στους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου.

Μιλάμε, άλλωστε, για μία μεταγραφή που, αν προχωρούσε, θα είχε την ...ευλογία και του Σαββίδη, ο οποίος έχει λατρεία στους Έλληνες διεθνείς και στους παίκτες που έχουν δοξάσει τη "γαλανόλευκη".  

sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Rabindranath Tagore
Η Σκέψη της ημέρας
Rabindranath Tagore