Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο το ακριβότερο διαμέρισμα στο κόσμο

26 Αυγούστου 2014

Προς πώληση είναι το μεγαλύτερο διαμέρισμα στον κόσμο, στη μικρότερη χώρα του κόσμου. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 3.300 τ.μ, με πισίνα στους αιθέρες, σε έναν από τους υψηλότερους πύργους στον κόσμου, στον  Tour Odéon του Μονακό.

Το εν λόγω διαμέρισμα έχει αξία 120 εκατομμύρια δολάρια, ήτοι πωλείται προς 84.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Ο πύργος Odeon είναι ο ψηλότερος στην Ευρώπη και το Μονακό, το οποίο φημίζεται για τα πανάκριβα ακίνητά του, αποκτά και το ακριβότερο διαμέρισμα στον κόσμο.
Ο πύργος Odeon έχει 49 ορόφους, ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2014 και περιέχει 70 διαμερίσματα τα οποία ξεκινούν από 2 και φθάνουν τα 7 υπνοδωμάτια το καθένα, έχει ένα διαμέρισμα που αποκαλείται  sky duplex, 1.200 τ.μ. και το διάσημο διαμέρισμα  Penthouse στην κορυφή, αυτό που τώρα πωλείται.

Το Sky Penthouse, όπως αναφέρει η σελίδα real estate του CNN, πωλείται προς 400 εκατομμύρια δολάρια. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του εν λόγω διαμερίσματος είναι η πισίνα του στην οποία κατεβαίνει κάποιος με τσουλίθρα και κολυμπάει πραγματικά στα σύννεφα, αφού κρέμεται στο κενό.

Το διαμέρισμα έχει 5 κρεβατοκάμερες, 5 μπάνια ενώ στις βεράτσες φυτρώνουν φοίνικες και είναι στολισμένες με γλυπτά.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)
Η Σκέψη της ημέρας
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)