Ο Αντετοκούνμπο είπε όχι στα 200.000 ευρώ για… 18.000

Είναι ένα όχι που δεν τον λες εύκολα. Διότι η πρόταση της Βαρέζε ήταν για 550 χιλιάδες δολλάρια, δηλαδή περίπου 416.000 ευρώ για δύο χρόνια. Κι όμως είπε το ναι στα 25.000 δολλάρια, περίπου 18.000 ευρώ στη θυγατρική ομάδα των Νικς Γουέστσερστερ.
Ο λόγος για τον Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος παρά τις προτάσεις που είχε προτίμησε να αγωνιστεί με πολύ λίγα χρήματα στη D League.
Η απόφαση βέβαια αυτή ήρθε ύστερα και από συνεννόηση με τους ιθύνοντες των Νιου Γιορκ Νικς που ήθελαν τον Έλληνα φόργουορντ να αγωνίζεται στην Αμερική, ούτως ώστε να παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη.
Ο ατζέντης του, Τιμ Λότσος μίλησε στη «New York Post» και δεν έκρυψε την έκπληξή του για την επιλογή του Θανάση Αντετοκούνμπο χαρακτηρίζοντάς τη «μεγάλη θυσία».
«Με εξέπληξε όλο αυτό. Είναι πολύ φιλόδοξοες και αποφασισμένος να κάνει το βήμα στο ΝΒΑ. Είναι μια μεγάλη θυσία. Δεν προσπάθησα να τον πιέσω. Ήταν δική του απόφαση».  Θα ήθελε να κάνει δική του απόφαση. ‘
Σύμφωνα με το ρποερτάζ, η Βαρέζε ήτανη ομάδα που του πρόσφερε 500 χιλιάδες δολλάρια ενώ ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του ο Ολυμπιακός και η Σεβίλλη.

Σχετικά άρθρα