Προς επιστροφή Αφελάι, Μποτία

Βελτιώνεται η κατάσταση του Ιμπραίμ Αφελάι και του Αλμπέρτο Μποτία, από τους τραυματισμούς τους στο ματς με τη Νίκη Βόλου και αναμένεται σύντομα να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού.
 
Σε καλό δρόμο είναι και η πορεία της αποθεραπείας του Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος σίγουρα πάντως δεν προλαβαίνει το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό. 
 
Η ενημέρωση για την προπόνηση της Τρίτης στο Ρέντη:
 
Πολλές και διαφορετικές ασκήσεις έκαναν το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι πέρασαν περισσότερη από μιάμιση ώρα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Το πρόγραμμα αρχικά περιελάμβανε δύο προπονήσεις, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει όμως, αφού το πρωί οι παίκτες του κ. Μίτσελ δούλεψαν και πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης, αλλά και με μπάλα.
 
Η δουλειά με την μπάλα στα πόδια πήρε προτεραιότητα και οι ασκήσεις ανάπτυξης, τακτικής, αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας και κατοχής-ελέγχου του ρυθμού του αγώνα έγιναν πρώτες. Οι ποδοσφαιριστές στη συνέχεια έκαναν και δίτερμα, ενώ αμέσως μετά έριξαν τον ρυθμό, για να τον ανεβάσουν ξανά στις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Βάρη, TRX και τρέξιμο με αντίσταση, εμπόδια κλπ μπήκαν στο πρόγραμμα και κάπως έτσι οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους.
 
Ατομικά κινήθηκαν οι Αφελάι, Μποτία και Φουστέρ, ο οποίος έκανε και θεραπεία. Ο Ισπανός ανεβάζει ρυθμό. Την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, στις 09:00.

Σχετικά άρθρα