Ιβάν: «Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει»

Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Μιλώντας στην εφημερίδα “Σπορ του Βορρά”, ανέφερε πως πρόθεσή του είναι να χτίσει την εταιρία, σε σωστές βάσεις και ύστερα να χτίσει την ομάδα. Τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν. Είπε πολλά και ενδιαφέροντα ο Ιβάν Σαββίδης:
 «Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα! Εάν το κράτος θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει, ας έρθουν και σύμφωνα με το νόμο να πτωχεύσουν τον ΠΑΟΚ!
Εγώ και στον Υπουργό είπα ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια έχουμε πληρώσει 22 εκ. ευρώ παλαιών χρεών! Και σας ομολογώ ότι δεν έχουμε απεριόριστες δυνατότητες.
Είτε εμείς αναπτυσσόμαστε προχωρώντας μπροστά, είτε συνέχεια θα καθόμαστε και θα συζητάμε τα ίδια. Αυτό είναι το ένα.
Ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό τι σημαίνει ; Ότι πρέπει να κτίσουμε μεγάλη ομάδα. Εγώ πήρα την απόφαση ότι δε θα χτίσουμε την ομάδα, αλλά θα κτίσουμε την ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς ποιοτική αθλητική βάση, χωρίς σωστούς αγωνιστικούς χώρους, χωρίς καλό ποιοτικό γήπεδο. Πρέπει να σας πω ότι το γήπεδό μας βρίσκεται σε καταστροφική κατάσταση. Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε στόχους έτσι. Οπότε με τον κ. Υπουργό συζητήσαμε μεταξύ άλλων και αυτά τα προβλήματα».
Ο Σαββιδης είπε ακόμη στις δηλώσεις του στην εφημερίδα “Σπορ του Βορρά”:
«Θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ αλλά να είμαστε και εμείς χρήσιμοι στον κ. Υπουργό. Θέλω κι ο ίδιος να μας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Δικέφαλο. Θέλω να γίνει κατανοητό πάντως, ότι από όλον τον χρόνο που έχουμε ξοδέψει στην κουβέντα μας, περισσότερο μιλήσαμε για το εμπάργκο και τις δυνατότητες λύσεις του προβλήματος αυτού».

Σχετικά άρθρα