Τα δίνει όλα για δανεισμό του Αμπεΐντ

Την καλύτερη δυνατή προσφορά στη Νιούκαστλ για τον Μεχντί Αμπεΐντ ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός. Ο Αλγερινός είναι η μοναδική μεταγραφική επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου όπως αποσαφήνισε και την Τρίτη στους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Ο Αναστασίου έχει απορρίψει κάθε άλλη προτεινόμενη περίπτωση παίκτη, μια και θεωρεί ότι στην παρούσα φάση μόνον ο Αμπεΐντ μπορεί να προσφέρει πραγματική βοήθεια.

Ο Νίκος Νταμπίζας χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις με τη Νιούκαστλ αλλά προς το παρόν δεν βλέπει φως. Οι Άγγλοι δεν έχουν πια ιδιαίτερη προθυμία να συζητήσουν την πώληση του Αμπεΐντ και έτσι στον Παναθηναϊκό στρέφονται ξανά στην επιλογή του δανεισμού.

Εντός της ημέρας ο Νταμπίζας θα κάνει νέα επίσημη προσφορά στη Νιούκαστλ, αυτή τη φορά για το δανεισμό του Αμπεΐντ. Ο Αλγερινός έπαιξε και στα 90 λεπτά του χθεσινού αγώνα Λιγκ Καπ απέναντι στη Τζίλιγχαμ και όσο πάει δείχνει να «δένεται» με τον αγγλικό σύλλογο. Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού είναι πολύ δύσκολη ενώ πλέον τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα. Δεν αποκλείεται ο Νταμπίζας να ταξιδέψει στην Αγγλία για απευθείας συζητήσεις με τους παράγοντες της ομάδας σε μια προσπάθεια να τους πείσει.

Σχετικά άρθρα