Ξεπέρασε τον… Γκράχαμ Μπελ. Απίστευτη «εφεύρεση» του Κομίνη

Ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπέλ είναι γνωστός σε όλη την ανθρωπότητα γιατί εφηύρε το τηλέφωνο. Ένα μέσο επικοινωνίας που άλλαξε την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον Πλανήτη. Τουλάχιστον, ο Γκράχαμ Μπέλ είναι εφευρέτης για καλό σκοπό. Προσέφερε ο άνθρωπος, υπηρεσίες.

Τώρα θα μου πείτε, ποια σύγκριση μπορεί να γίνει ανάμεσα στον Γκράχαμ Μπέλ και τον Γιώργο Κομίνη ; Καμία απολύτως. Ή μάλλον, έχουν κάτι. «κοινό». Εφευρέτες είναι και οι δύο. Ο Μπέλ για το τηλέφωνο, ο Κομίνης για τις αποβολές παικτών. Όπως έκανε τις προάλλες στην Τούμπα. Όταν, ο γνωστός, δημοφιλής διαιτητής, εφηύρε αποβολή του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Φακούντο Περέιρα. Είναι ο παίκτης που είχε σκοράρει για τον ΠΑΟΚ. Είναι ο παίκτης, που ξεχώριζε με την απόδοσή του. Τι σημασία έχει ; Ο Κομίνης να είναι καλά. Με την.εφεύρεσή του, βεβαίως.

Εκτός από την αποβολή που είχε ανακαλύψει – εφεύρει, έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ χτύπησε εσκεμμένα τον Λεοζίνιο. Κάτι το οποίο ασφαλώς δεν συνέβη. Όσοι βλέπουν ποδόσφαιρο, όσοι είδαν τον συγκεκριμένο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καλλονή και την συγκεκριμένη φάση, αντιλήφθηκαν την «εφεύρεση» του Κομίνη. Ο οποίος, κάποια στιγμή θα πρέπει να εξηγήσει, πως πήρε μια τόσο σκληρή απόφαση. Είναι απορίας.άξιο.

Ο διαιτητής λοιπόν, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο Αργεντινός χτύπησε εσκεμμένα τον Λεοζίνιο, κάτι που σημαίνει ότι ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αποκλεισμό μέχρι και τριών αγωνιστικών από τα ματς της Σούπερ Λίγκας. Ο Περέιρα θα  λείψει σίγουρα από το ματς με τον Πλατανιά.

Σχετικά άρθρα