Αποφάσεις για χαφ και επιθετικό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Γιάννη Βρέντζο θα είναι παρόντες από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει την Πέμπτη στο Μόντε Κάρλο, με το ενδιαφέρον όχι μόνο για τους αντίπαλους που θα βγάλει η κληρωτίδα της ΟΥΕΦΑ αλλά και για τις δύο μεταγραφές που θέλουν να κλείσουν οι ερυθρόλευκοι για το κέντρο και την επίθεση. 
 
Για τον άξονα ακούγονται πολλά ονόματα, από Τουλαλάν και Εσιέν, από Κουζμάνοβιτς και Σονγκ, μέχρι Ντιοπ και Σαντόμ που εδώ και μέρες προβάλλουν ως οι δύο επικρατέστερες λύσεις. Ο Ολυμπιακός κινείται σε διάφορα μέτωπα και εξετάζει όλες τις περιπτώσεις ψάχνοντας την ιδανικότερη λύση.
 
Στην επίθεση αναμένεται η απόφαση σχετικά με τον Άλαν Πουλίδο που δεν ξέμπλεξε ούτε τώρα με την Τίγκρες, με την οποία η δικαστική διαμάχη του συνεχίζεται αφού δεν βρέθηκε συμβιβαστική λύση ούτε στην χτεσινή εκδίκαση της υπόθεσης στο Μεξικό. Ο Ολυμπιακός είτε θα ρισκάρει με τον Μεξικανό περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή να βγει προσωρινή άδεια από τη ΦΙΦΑ και να προλάβει να τον δηλώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είτε θα πάει σε μεταγραφή ώστε να έχει κι άλλη λύση εκτός από Μπενίτες, Διαμαντάκο. 

Σχετικά άρθρα