Αμπελοφάσουλα κοκκινιστά

27 Αυγούστου 2014

Υλικά

Αμπελοφάσουλα
Ντομάτα κονκασέ
Κρεμμύδι
Δυόσμος
Πατάτες
Αλάτι
Πιπέρι
Ξινομυζήθρα
Γιαούρτι
 

Εκτέλεση

Βράζουμε ξεχωριστά τα αμπελοφάσουλα και τις λεπτοκομμένες πατάτες σε νερό.

Σε μια μπασίνα αναμειγνύουμε το γιαούρτι με την ξινομυζήθρα.

 

Για τη σάλτσα

Σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε ντομάτα, νερό και τα μυρωδικά.

 

Για το στήσιμο

Σε στρώσεις βάζουμε την πατάτα, τα αμπελοφάσουλα, τα οποία έχουμε αναμείξει με τη σάλτσα και ολοκληρώνουμε με μια κουταλιά από το μείγμα της ξινομυζήθρας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ