Το πιστεύουν στην Μίντιλαντ

Στο θαύμα της ανατροπής του 4-1 από τον Παναθηναϊκό στον αγώνα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πιστεύει ο προπονητής της Μίντιλαντ. Ο Γκλεν Ρίντερσχολμ μίλησε για τη ρεβάνς κόντρα στους “Πράσινους” για τα play offs του Europa League και τόνισε πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη και εν συνεχεία η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

«Η ομάδα έχει στόχο να ξαφνιάσει την Ευρώπη. Θα κυνηγήσουμε το ενδεχόμενο να βρεθούμε στην φάση των ομίλων. Αναλύσαμε τον πρώτο αγώνα και ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που μάθαμε περισσότερα από τον αγώνα στην Αθήνα. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, να λάμψουμε και να κάνουμε μια από τις ιστορικότερες ανατροπές που έχει καταφέρει ομάδα από την Δανία. Πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλίσουμε τη νίκη και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας. Πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες απέναντι στον Παναθηναϊκό και θεωρώ ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για αυτό», είπε ο Ρίντερσχολμ.

Ο Δανός προπονητής έδωσε σε αδρές γραμμές την περιγραφή του παιχνιδιού που θα κάνει η Μίντιλαντ. «Δεν μπορούμε να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και να είμαστε συνέχεια στην επίθεση. Η αμυντική μας λειτουργία θα μας δώσει τις βάσεις για να φθάσουμε στη νίκη. Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι του μια καλοστημένη άμυνα για να μην βγαίνουν στις αντεπιθέσεις και την ίδια στιγμή εμείς να είμαστε αξιόπιστοι στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε», τόνισε.

Ο τεχνικός της Μίντιλαντ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σβιατσένκο και τον τραυματία Νίλσεν αλλά και στους Γιάνσεν και Ράσμουνσεν.

Η αποστολή:

Λάσε Χάινσε, Τιμ Σπαρβ, Τζιμ Λάρσεν, Γιάκομπ Πόουλσεν, Πίτερ Άντερσον, Γιάκομπ Χάουγκαρντ, Μάρκο Λάρσεν, Γιέσπερ Λαούριντσεν, Φρανσίς Ντικό, Πάτρικ Μπάνγκααρντ, Πιόνε Σίστο, Αντρέ Ρέμερ, Πολ Ονουάτσου, Φρέντερικ Μόλερ, Ριλβάν Χασάν, Μουσεφίου Ασίρου, Ιζούνα Ουζοτσούκου, Σιλβέστερ Ιγκμπούν.

Σχετικά άρθρα