Πλήρης ο φάκελος του Άρη για το πιστοποιητικό

Μετά την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας, χθες (26/8), η ΚΑΕ Άρης εξασφάλισε σήμερα και την εγγυητική επιστολή, την οποία θα αποστείλει εντός της ημέρας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Έτσι, ο φάκελος της ΚΑΕ για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1 είναι πλήρης, ενόψει της αυριανής (28/8) συνεδρίασης της ΕΕΑ για τη χορήγηση πιστοποιητικών.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης (δεξιά στην φωτογραφία), αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χριστόδουλο Αντωνιάδη, για τη σημαντική βοήθειά του στο θέμα της εξασφάλισης της εγγυητικής επιστολής και την ίδια την Τράπεζα για την ταχύτητα με την οποία λειτούργησε, ώστε η ΚΑΕ Άρης να εξασφαλίσει έγκαιρα την εγγυητική επιστολή. 

Στο μεταξύ με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall» συνεχίστηκε σήμερα (27/8) η προετοιμασία του Άρη.

Στο πρόγραμμα επέστρεψε ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ απών ήταν ο Στέλιος Πουλιανίτης ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα. Αύριο (28/8) η προετοιμασία θα συνεχιστεί με δύο προπονήσεις. Για το πρωί είναι προγραμματισμένες οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών.

Σχετικά άρθρα