Έτοιμος για την ανατροπή – πρόκριση

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς με τη Ζίμπρου για τα play off του Europa League (19:15, ΟΤΕ Sport 1HD). O δικέφαλος του Βορρά καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από την Μολδαβία για να μπει στην κλήρωση της Παρασκευής.

Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το καθιερωμένο ζέσταμα έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες γύρω από την τακτική την οποία ακολουθούσαν. Ο Γιώργος Κατσικάς λόγω μιας μικρής σύσπασης στο δεξί προσαγωγό ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, αλλά είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Σαββίδη, ο οποίος εξακολουθούσε να πονά στην αριστερή ποδοκνημική κι έμεινε εκτός. Απών θα είναι και ο Γκολάσα που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του. 

Οι ποδοσφαιριστές που αποσύρθηκαν ήδη στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace είναι οι: Γλύκος, Γιακουμής, Κίτσιου, Μακ, Μάρτενς, Κατσικάς, Κουλούρης, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Περέιρα, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Αθανασιάδης.

Σχετικά άρθρα