Εκτός Λιγκ Καπ ΚΠΡ και Άστον Βίλα

Η ΚΠΡ ακολούθησε το δρόμο που πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ γνώρισε την ήττα από την Μπάρτον Άλμπιον με το γκολ που πέτυχε ο Άνταμ ΜακΓκερκ.

Αποκλεισμός σοκ και για την Άστον Βίλα που ηττήθηκε από την Λέιτον Όριεντ, μέσα στο Βίλα Πάρκ, με 1-0. Σκόρερ ο Βίνσελοτ στο 87.

Η Σάντερλαντ χρειάστηκε να φτάσει στο 77ο λεπτό για να βρει τα δίχτυα για πρώτη φορά στο ματς με την Μπέρμιγχαμ. Δράστης ο Ζόρντι Γκόμες. Το σύνολο του Γκας Πογιέτ κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο γκολ με τους Τζόνσον και Γουίκαμ στο 87ο και το 88ο λεπτό αντίστοιχα.

Νίκη με 3-0 σημείωσε και η Στόουκ επί της Πόρτσμουθ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γουόλτερς που σκόραρε δις (16′- 47′). Ο Πήτερ Κράουτς έκλεισε το παιχνίδι στο τελικό σκορ λίγο πριν από τη λήξη του.

Με δέκα λεπτά καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Μπράντφορντ με τη Λιντς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 82ο λεπτό με τον Σμιθ και ενώ έπαιζαν από το 31 με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μέρφι. 

Ωστόσο η Μπράντφορντ δεν τα παράτησε και μέσα σε τέσσερα λεπτα ανέτρεψε το σκορ με τους Νοτ και Χάνσον. Μάλιστα μετά το δεύτερο γκολ το ματς διακόπηκε καθώς οπαδοί της Λιντς πέταγαν καρέκλες στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά οι αστυνομία επενέβη και έτσι κατέστη δυνατό το ματς να ολοκληρωθεί. 

Σχετικά άρθρα