Σκουμπρί στον Φούρνο Πικάντικο

28 Αυγούστου 2014
  • ΜΕΡΙΔΕΣ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins
  • ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 45 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 60 mins

Ένα μεζεδάκι πικάντικο με την σαλτσούλα του, το σκορδάκι του και τα μυρωδικά του... όνειρο!

Γράφει η food blogger Eυα Μονοχάρη (www.funkycook.gr)

ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Καθαρίζουμε τα σκουμπράκια,κόβουμε το κεφάλι και καθαρίζουμε το εντεράκι.
    Πλένουμε καλά και αφήνουμε να στραγγίσουν. Απλώνουμε τα ψαράκια με την σειρά σε ένα ταψάκι.
  2. Κόβουμε τα σκόρδα σε φετούλες, προσθέτουμε την ντομάτα διαλυμένη σε 1 ποτήρι νερού μαζί με την ζάχαρη και το ξύδι, το ελαιόλαδο, τα μυρωδικά, το αλοτοπίπερο και τις πιπεριές.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς Κελσίου,μέχρι να σωθούν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ