Σεπτέμβριος: αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για όλα τα ζώδια

28 Αυγούστου 2014
Σεπτέμβριος: ένας μήνας με σημαντικές πλανητικές όψεις και αστρικές μετακινήσεις, που όπως όλα δείχνουν, αποτελούν το «εφαλτήριο» για γεγονότα και καταστάσεις, που αλλάζουν το σκηνικό!

Ήλιος και Πλούτωνας

Από τις 3 του μήνα, ο Σεπτέμβριος μας δείχνει τις διαθέσεις του για σημαντικές και βαθιές αλλαγές, που σκιαγραφούνται από το τρίγωνο που σχηματίζει ο ζωοδότης Ήλιος με τον πλανήτη των μεταρρυθμίσεων, τον Πλούτωνα. Η ίδια όψη θα μπορούσε να γίνει αιτία για αποκαλύψεις ή και για σκάνδαλα, που θα βάλουν φωτιά στα πληκτρολόγια των ειδησεογραφικών sites. Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 3/9 ευνοεί τους ΤαύρουςΚαρκίνουςΠαρθένους,ΣκορπιούςΑιγόκερους και Ιχθείς.

Ερμής στον Ζυγό, Αφροδίτη στην Παρθένο

Οι πλανήτες της επικοινωνίας και της αγάπης μετακινούνται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και περνούν ο ένας στο ζώδιο που κυβερνά ο άλλος. Έχουμε δηλαδή το φαινόμενο της αμοιβαίας υποδοχής.
 
Πιο αναλυτικά, ο Ερμής από τις 2 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο Ζυγό και η Αφροδίτη από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο. Αυτή η «αμοιβαία υποδοχή» θα αποτελέσει ένα θετικό οιωνό, τόσο για τα ερωτικά όσο και για τα επαγγελματικά ζητήματα. Ο Ερμής θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες στα εργασιακά και ένα πιο βατό περιβάλλον στον εργασιακό χώρο, θα μας κάνει να «αγαπήσουμε» την εργασία μας και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσει φλερτ και ειδύλλια μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα προσδώσει λογική στον έρωτα και δεν θα μας αφήσει να παρασυρθούμε από τα συναισθήματά μας. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί τους ΚριούςΔιδύμους,ΛέοντεςΖυγούςΤοξότες και Υδροχόους, ενώ η Αφροδίτη τους Ταύρους,ΚαρκίνουςΠαρθένουςΣκορπιούςΑιγόκερους και Ιχθείς.
 
Διαβάστε περισσότερα εδώ: wwww.myastro.gr 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ