Λαγός: «Μπορούμε και μετά τους ομίλους»

Βήματα πιο μακριά πήγε ο Τάσος Λαγός υποστηρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει δυνατότητες πρόκρισης και μετά τους ομίλους του Europa League.

«Πέρυσι που κάναμε μία πορεία, με την 2η θέση στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου, δεν το περίμενε κανείς… Μέσα στην ομάδα όμως, υπήρχε σιγουριά για τις δυνατότητές μας. Με την Σταντάρ Λιέγης ήμασταν άτυχοι και ήταν καθήκον μας να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Θεωρώ όμως ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και μετά τους ομίλους», είπε ο μέσος του Παναθηναϊκού.

Σχετικά με το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ είπε: «Ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση, μετά από ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα. Στα πρώτα λεπτά είχαμε κάποια… θέματα, καθώς δεν είχαμε συγκέντρωση. Αλλάξαμε το σύστημα όμως και άρχισαν να βγαίνουν τα μαρκαρίσματα. Ευτυχώς δεν δεχθήκαμε γκολ και όσο περνούσε η ώρα ήταν υπέρ μας. Ήρθε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και όλα τελείωσαν. Κρατάμε την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι που μπορούσαμε να κάνουμε. Όταν θέλεις να διαχειριστείς ένα αποτέλεσμα και να κρατήσεις ένα αποτέλεσμα, πολλές φορές δεν παίζεις και τόσο καλά, καθώς επικεντρώνεσαι στην πρόκριση. Αυτό κάναμε σήμερα. Μπήκαμε να πάρουμε την πρόκριση».

Όσο για την απώλεια του Μάρκους Μπεργκ σχολίασε: «Ο Μάρκους είναι μεγάλος παίκτης, αλλά και χωρίς αυτόν όποιος μπαίνει στο παιχνίδι θα βάζει τα δυνατά του για να πετύχει γκολ και να καλύψουμε το κενό του Μπεργκ», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχουμε εμπειρίες. Τώρα μαθαίνουμε. Η Μίντιλαντ μπήκε δυνατά, αλλά δεν περίμεναμε τόσο δυνατά. Το καλό είναι οτι τους κρατήσαμε και δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν καλύτεροι και στο τέλος βάλαμε και γκολ».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μπούρμπος επεσήμανε: «Χάρηκα για την συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήρθαμε να νικήσουμε και το κάναμε. Πήραμε το ματς παίζοντας έξυπνα. Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα πιέσει από την αρχή, όμως, είχαμε σωστή αντίδραση. Βάλαμε δύο γκολ και πήραμε την νίκη. Θέλω να σταθώ στο οικογενειακό κλίμα που με έχει βοηθήσει και θέλω από την πλευρά να αποδείξω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Χρειάζομαι κάποια ματς για να φτάσω στο σημείο που θέλω και εγώ αλλά και οι προπονητές. Από την πρώτη στιγμή νιώθω καλά. Είναι από τις καλύτερες ομάδες σε οικογενειακό κλίμα που έχω συνηθίσει. Το σημαντικό είναι τα νέα παιδιά να δουλεύουν και να μείνουν ταπεινά, και κάθε μέρα να γίνονται καλύτεροι ως άνθρωποι και ποδοσφαιριστές. Βρίσκονται σε μεγάλο σύλλογο, στο μέλλον θα παίξουν και στην Εθνική ομάδα και θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να πάει ψηλά».

Σχετικά άρθρα